Produženje ugovora o radu za Radnice projekta Zaželi Radimo i pomažemo

U srijedu 29. travnja 2020. godine u prostorijama Općine Hrvatska Dubica, Radnice projekta Zaželi „Radimo i pomažemo“ potpisale su Aneks ugovora o radu i time produžile radni odnos za narednih 12 mjeseci. Potpisivanju Aneks ugovora nazočile su općinska načelnica Ružica Karagić, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Slavica Dragičević te voditeljica projekta Marija Kljajić, sa svojim suradnicama. Radnice će u narednoj godini nastaviti brinuti o najmanje 100 krajnjih korisnika a stečeno znanje i iskustvo u radu sa krajnjim korisnicima zasigurno će pridonijeti većoj konkurentnosti na tržištu rada po završetku projekta.

PROVEDBA

Za uspješnu provedbu projekta Zaželi „Radimo i pomažemo“ zaposlene su tri osobe, voditelj projekta, administrator i koordinator. Voditelj projekta upravljat će projektnim aktivnostima, organizirati edukacije žena. Radit će na izboru žena i krajnjih korisnika, pripremat će dokumentaciju za nabavu opreme. Koordinirat će partnere, voditi sastanke i izvještavati.

Administrator će voditi administrativni dio poslovanja, dokumentaciju, financijska izvješća, plaćanje računa, isplate plaća i putnih troškova. Koordinator projekta obilazit će žene i korisnike na terenu, utvrditi raspored rada žena, voditi koordinacijske sastanke, sudjelovati u postupku utvrđivanja krajnjih korisnika i sl.

GALERIJA

NOVOSTI

KONTAKT

Telefon: 044 855 002

E-mail: nacelnica@hrvatska-dubica.hr

Web nositelja: www.hrvatska-dubica.hr

Kontakt za više informacije: Marija Kljajić

Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr & www.esf.hr

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Općine Hrvatska Dubica. Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.