Uspješno završena edukacija za računalnog operatera

U sklopu projekta Zaželi kojeg provodi Općina Hrvatska Dubica uspješno je završena edukacija za računalnog operatera. Edukaciju u trajanju od 156 nastavnih sati provodilo je Pučko otvoreno učilište Novska u prostorijama Općine Hrvatska Dubica. Od ukupno 20 zaposlenica pripadnica ciljne skupine njih 8 osposobilo se za rad na računalu i steklo zvanje „operater na računalu“. Stečeno zvanje upisuje se u e-radnu knjižicu.

Uspješno završena edukacija sigurno će obogatiti i poboljšati njihova znanja i vještine te im poboljšati mogućnost zaposlenja na tržištu rada po završetku projekta.

PROVEDBA

Za uspješnu provedbu projekta Zaželi „Radimo i pomažemo“ zaposlene su tri osobe, voditelj projekta, administrator i koordinator. Voditelj projekta upravljat će projektnim aktivnostima, organizirati edukacije žena. Radit će na izboru žena i krajnjih korisnika, pripremat će dokumentaciju za nabavu opreme. Koordinirat će partnere, voditi sastanke i izvještavati.

Administrator će voditi administrativni dio poslovanja, dokumentaciju, financijska izvješća, plaćanje računa, isplate plaća i putnih troškova. Koordinator projekta obilazit će žene i korisnike na terenu, utvrditi raspored rada žena, voditi koordinacijske sastanke, sudjelovati u postupku utvrđivanja krajnjih korisnika i sl.

GALERIJA

NOVOSTI

KONTAKT

Telefon: 044 855 002

E-mail: nacelnica@hrvatska-dubica.hr

Web nositelja: www.hrvatska-dubica.hr

Kontakt za više informacije: Marija Kljajić

Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr & www.esf.hr

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Općine Hrvatska Dubica. Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.