Uspješno završena edukacija za Gerontodomaćice

Dana 27.08.2019. godine , u prostorijama Općine Hrvatska Dubica dodjeljena su uvjerenja o osposobljavanju radnicama zaposlenim na projektu Zaželi „Radimo i pomažemo“, čiji je nositelj Općina Hrvatska Dubica.

Ova uvjerenja potvrđuju da je 12 žena uspješno završilo edukaciju za Gerontodomaćice. Tijekom edukacije koju je provodilo Pučko otvoreno učilište Kutina, žene su stekle znanja i vještine koje će im pomoći u budućem radu s korisnicima i povećati njihovu konkurentnost na tržištu rada po završetku projekta.

PROVEDBA

Za uspješnu provedbu projekta Zaželi „Radimo i pomažemo“ zaposlene su tri osobe, voditelj projekta, administrator i koordinator. Voditelj projekta upravljat će projektnim aktivnostima, organizirati edukacije žena. Radit će na izboru žena i krajnjih korisnika, pripremat će dokumentaciju za nabavu opreme. Koordinirat će partnere, voditi sastanke i izvještavati.

Administrator će voditi administrativni dio poslovanja, dokumentaciju, financijska izvješća, plaćanje računa, isplate plaća i putnih troškova. Koordinator projekta obilazit će žene i korisnike na terenu, utvrditi raspored rada žena, voditi koordinacijske sastanke, sudjelovati u postupku utvrđivanja krajnjih korisnika i sl.

GALERIJA

NOVOSTI

KONTAKT

Telefon: 044 855 002

E-mail: nacelnica@hrvatska-dubica.hr

Web nositelja: www.hrvatska-dubica.hr

Kontakt za više informacije: Marija Kljajić

Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr & www.esf.hr

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Općine Hrvatska Dubica. Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.