Održana početna konferencija

Dana 23.7.2019. godine u Hrvatskoj Dubici u Hrvatskom domu, održana je početna konferencija projekta Zaželi „Radimo i pomažemo“. Na konferenciji, nazočnima se obratila načelnica Općine Hrvatska Dubica, Ružica Karagić, predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje-Područni ured Sisak, Gordana Šegović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica, Dijana Vuković a više o projektu rekla je voditeljica projekta Marija Kljajić.

Organizacija konferencije sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.

PROVEDBA

Za uspješnu provedbu projekta Zaželi „Radimo i pomažemo“ zaposlene su tri osobe, voditelj projekta, administrator i koordinator. Voditelj projekta upravljat će projektnim aktivnostima, organizirati edukacije žena. Radit će na izboru žena i krajnjih korisnika, pripremat će dokumentaciju za nabavu opreme. Koordinirat će partnere, voditi sastanke i izvještavati.

Administrator će voditi administrativni dio poslovanja, dokumentaciju, financijska izvješća, plaćanje računa, isplate plaća i putnih troškova. Koordinator projekta obilazit će žene i korisnike na terenu, utvrditi raspored rada žena, voditi koordinacijske sastanke, sudjelovati u postupku utvrđivanja krajnjih korisnika i sl.

GALERIJA

NOVOSTI

KONTAKT

Telefon: 044 855 002

E-mail: nacelnica@hrvatska-dubica.hr

Web nositelja: www.hrvatska-dubica.hr

Kontakt za više informacije: Marija Kljajić

Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr & www.esf.hr

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Općine Hrvatska Dubica. Izradu internetske stranice sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.